Przejdź do treści

Zapraszamy na Targi Myśliwskie

A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkę

Serdecznie zapraszamy na czwartą edycję Targów Myśliwskich, która odbędzie się 5 i 6 października w Myślęcinku. dr Grzegorz Russak i dr Józef Sadkiewicz podzielą się Państwem swoją wiedzą i pasją myśliwską!

Na Państwa oczach, specjaliści kuchni myśliwskiej przeprowadzą live cooking potraw z dziczyzny oraz zaprezentują wykorzystanie Sous Vide w kuchni myśliwskiej i staropolskiej.

W planach:

  • pokaz dojrzewalni
  • pokaz bielenia z podziałem na elementy kulinarne
  • pokaz marynat bejc i zalew

Nasz partner - firma Gastro System - zaprezentuje innowacyjne produkty wykorzystywane w gastronomii:

  • najlepszy piec konwekcyjno-parowy RATIONAL SCC 61. Wystarczy wpisać parametry pieczenia lub gotowania i pozostaje tylko nadzór.
  • wysokiej jakości chłodnia wjazdowa Rilling firmy Krosno-metal
  • najlepszy na rynku okap nawiewno-wywiewny JEVEN
  • energooszczędna, intuicyjna w obsłudze zmywarka do naczyń Winterhalter UC-L Energy
  • w pełni automatyczne ekspresy ciśnieniowe do kawy S2+ firmy SEVERIN
  • najszybsze, najbardziej higieniczne suszarki do rąk Dyson Airblade

W namiocie gastronomicznym oferować będziemy wyjątkowe pyszności: m.in. kociołek myśliwski, pierogi z dziczyzny i kapusty, dania
z dziczyzny z wykorzystaniem sezonowych dodatków oraz forszmak myśliwski.

W ofercie również wyjątkowe, opatentowane pieczywo bioaktywne, ciasta, kawa, herbata oraz autorska mieszanka przypraw staropolskich.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij