Przejdź do treści

Ambasada RP w Brukseli

A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkę

W stylowych wnętrzach dawnej ambasady Polski w Brukseli odbyła się prezentacja kulinarna małopolskich specjałów. Największą furorę zrobił sorbet robiony przy użyciu ciekłego azotu. Palce lizać i ... patrzeć czy aby nie znikają Emotikon wink

Czytaj więcej: http://www.malopolska.pl/…/Wydarzen…/Strony/Aktualnosc.aspx…

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij