Multimedia
A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkęRozbiór mięsa z dziczyzny
Nie będziemy pisać wierszyków o dzikach. Przekonywać o walorach sarniny i królika. W zamian proponujemy najlepsze w Polsce autorskie szkolenia z towaroznawstwa mięsa z dziczyzny. Zapraszamy kucharzy, myśliwych oraz wszystkich, którzy chcą odkryć walory dziczyzny. Prowadzimy zajęcia dla pasjonatów oraz kursy doszkalające, które kończą się otrzymaniem certyfikatu potwierdzającego podniesienie kwalifikacji. Zapisz się już na szkolenia lub podaj dalej zainteresowanym tematyką bo warto. Do zobaczenia.
Polecane
Rozbiór mięsa z dziczyzny
Nie będziemy pisać wierszyków o dzikach. Przekonywać o walorach sarniny i królika. W zamian proponujemy najlepsze w Polsce autorskie szkolenia z towaroznawstwa mięsa z dziczyzny. Zapraszamy kucharzy, myśliwych oraz wszystkich, którzy chcą odkryć walory dziczyzny. Prowadzimy zajęcia dla pasjonatów oraz kursy doszkalające, które kończą się otrzymaniem certyfikatu potwierdzającego podniesienie kwalifikacji. Zapisz się już na szkolenia lub podaj dalej zainteresowanym tematyką bo warto. Do zobaczenia.
Marynaty i solanki z dziczyzny
Czy wiesz, na ile części kulinarnych można podzielić dziczyznę?. Zachęcamy do szkoleń są jeszcze wolne miejsca. Fotorelacja ze szkolenia marynaty, solanki, bejce do mięsa z dziczyzny. Zobacz film, zarejestruj się na wybrane szkolenie lub podaj dalej
Ostatnio dodane
Pozostałe
Brak filmów