Przejdź do treści

Pakiet - rozbiór mięsa z dziczyzny

A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkę

Jesteś  kucharzem? Twoją pasją jest gotowanie? 

Podnieś swoje kwalifikacje. 

Zapraszamy na profesjonalne szkolenie z zakresu rozbioru mięsa z dziczyzny w terminach

pierwszy termin-3 października 2017

drugi termin- 7 listopada 2017

trzeci termin - 5 grudzień 2017

 

 

Pakiet - rozbiór mięsa z dziczyzny

Dojrzewanie dziczyzny w skórach.

Nauka samodzielnego rozbioru tuszy zwierzyny grubej lub płowej.

Nauka samodzielnej obróbki wstępnej surowca na elementy kulinarne w zależności od przeznaczenia w kuchni- bielenie i rozbiór


*(surowiec jeden uzależniony od dostępności pozyskania surowca - zgodnie z kalendarzem polowań: 

sarna, jeleń, daniel, dzik)

  

 

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij