Przejdź do treści

Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa

A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkę

Poznaj metody produkcji tradycyjnego pieczywa

Co tu dużo mówić! Jak chcesz:

Poznać metody badania jakości mąki.
Poznać metody produkcji kwasów piekarskich.
Poznać metody produkcji ciasta tradycyjnego.
Poznać metody produkcji ciasta na podmłodach                              .

ZAPRASZAMY na
Szkolenie 2– dniowe (16 godz zajęć praktycznych)
limitowana ilość miejsc max: 7 osób

Najbliższe terminy szkoleń:

3-4 października 2017

7-8 listopada 2017

5-6 grudnia 2017



Szkolenie przeznaczone jest:
- dla piekarzy, 
- kucharzy 
- dla nauczycieli
- dla studentów 
oraz osób chcących podnieść swoje kwalifikacje zawodowe.


W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij