Przejdź do treści

Instytut Sadkiewicza

  Zanurz dłonie w świeżych ziołach, posmakuj soczystych owoców, sezonowych warzyw. Poznaj tajniki gotowania i... A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkę

 

Zanurz dłonie w świeżych ziołach, posmakuj soczystych owoców, sezonowych warzyw. Poznaj tajniki gotowania i chwyć sztućce,
by usiąść z Nami przy stole.

 

 

Instytut Sadkiewicza - Centrum Przyjaznego Kształcenia Zawodowego jest niepubliczną placówką kształcenia ustawicznego oraz dokształcania i doskonalenia zawodowego działającą w formach pozaszkolnych zgodnie z ustawą o systemie oświaty.

Zaświadczenie o wpisie do ewidencji szkół nr 5/12 wydane przez Prezydenta Miasta Bydgoszczy.

Wpis do Rejestru Instytucji Szkoleniowych Wojewódzki Urząd Pracy w Toruniu pod numerem ewidencyjnym 2.04/00103/2009.

Instytut Sadkiewicza od 2009 roku organizuje warsztaty gotowania dla pasjonatów – tych małych i dużych, kursy podnoszące kwalifikacje zawodowe oraz smakowite imprezy dla firm. Posiadamy sale konferencyjną, kameralną jadalnię, kompleksowo wyposażoną kuchnię, rozbieralnię, chłodnie oraz wędzarnie. U nas znajduje się Akademia Kuchni Myśliwskiej dr. Russaka i dr. Sadkiewicza.

strona platformy e-learning: http://sadkiewicz.edu.pl/

Dbamy o to, żeby nasze dania były zrobione z produktów naturalnych oraz pochodziły od producentów okolicznych gospodarstw ekologicznych. Naszą misją jest zwiększenie zainteresowania producentów i konsumentów żywnością wysokiej jakości.


Korzystamy z najlepszych przypraw i ziół oraz produktów, które pochodzą tylko i wyłącznie ze sprawdzonych firm. Wszyscy nasi dostawcy posiadają atesty oraz certyfikaty.

 

Marka Sadkiewicz powstała przy Zakładzie Badawczym Przemysłu Piekarskiego w Bydgoszczy.

ZBPP od 48 lat specjalizuje się w opracowywaniu i produkowaniu urządzeń pomiarowo-kontrolnych przeznaczonych dla laboratoriów zbożowo-mącznych, piekarsko-ciastkarskich oraz placówek naukowo-badawczych. Podczas warsztatów korzystamy zarówno z wiedzy pracowników, jak i laboratoriów ZBPP.

W naszej firmie znajdują się siedziby dwóch prestiżowych stowarzyszeń:

ICC Polska- Stowarzyszenie inicjuje, prowadzi oraz wspiera działalność naukową
i naukowo-techniczną, edukacyjną i kulturalną w zakresie technologii i nauki
o zbożach oraz produktach zbożowych.


Euro-Toques Polska - Głównym celem Kucharskiej Wspólnoty Europejskiej jest promocja najlepszej żywności i jakości produktów regulowanych przez instytucje europejskie i krajowe.

 

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij